11.2.14

Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2014

Με αφορμή τον ενδέκατο εορτασμό της Ημέρας Ασφαλούς Διαδικτύου, η Δράση Saferinternet.gr συνδιοργανώνει με το Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. "Δημόκριτος" ανοιχτή συνεδριακή ημερίδα στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Δημόκριτου, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014. Διεύθυνση: Πατριάρχου Γρηγορίου & Νεαπόλεως, Αγία Παρασκευή Αττικής.

To συνέδριο υλοποιείται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων, με τη στήριξη του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, του ενημερωτικού κόμβου για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου, της Wind, επίσημου συνεργάτη της εκστρατείας Saferinternet.gr, της Alpha Bank και της Google.

Για όσους δεν μπόρεσαν να είναι μαζί μας: η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Διαδικτύου στη διεύθυνση http://vod.sch.gr/video/iptv/646


Περισσότερες πληροφορίες :http://www.saferinternet.gr/index.php?parentobjId=Page157&objId=Category328&childobjid=Category328


Εμείς με τη σειρά μας  στο 3ο Γυμνάσιο  Σερρών ως Πρεσβευτές της Δράσης σας καλούμε να συμμετάσχετε στον εορτασμό, συζητώντας για το  ασφαλές Διαδίκτυο, αναδεικνύοντας  τα θετικά που μπορεί να μας προσφέρει,  αλλά κυρίως εντοπίζοντας  τους τρόπους που μπορούμε να επιλέξουμε για να μειώσουμε τις αρνητικές παρενέργειες του Διαδικτύου στη ζωή μας.
Στην ιστοσελίδα του σχολείου μπορείτε να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο που δημιούργησαν οι μαθητές της ομάδας για ένα καλύτερο Διδίκτυο της Γ΄ Γυμνασίου. στην παρακάτω Δ/νση: 
https://docs.google.com/forms/d/1XEmYkov0rc1nsI5LMfoDUSUj0Rpc7BlpV694FHQsmb4/viewform