2.3.18

Ο Αριστοτέλης...πάει σχολείο!

Το πιο ανοιξιάτικο νέο!!!!! Το όραμα που έγινε πράξη και το έργο με οποίο δήλωσα πως θα ολοκλήρωνα το έργο μου ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλολόγων Σερρών διαθέσιμο πλέον σε ΟΛΟΥΣ τους εκπαιδευτικούς για αξιοποίηση!!!!



Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΕΙ...ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!
 ΘΕΜΑ: Έγκριση εκπαιδευτικού υλικού
Σχετ.: Το με αρ. πρωτ. εισ. ΥΠ.Π.Ε.Θ. 172360/Δ2/13-10-2017 έγγραφο
Απαντώντας στο με αρ. πρωτ.Φ 23/6161/30-6-2017 έγγραφό σας που αφορά σε αίτημα έγκρισης εκπαιδευτικού υλικού και μετά τη γνωμοδότηση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (πράξη 42/2017του Δ.Σ) σάς γνωρίζουμε ότι:
Το εκπαιδευτικό υλικό με τίτλο «Ο Αριστοτέλης πάει σχολείο», το οποίο έχει δημιουργηθεί από την Π/θμιαΕκπ/ση Σερρών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Φιλολόγων Σερρών, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Unesco με την επιστημονική επίβλεψη της κ. Τερέζας Πεντζοπούλου-Βαλαλά, Ομότιμης καθηγήτριας του Α.Π.Θ. και Αντεπιστέλλοντος Μέλους της Ακαδημίας Αθηνών και του κ. Ιάκωβου Μιχαηλίδη,επίκουρου καθηγητή του Α.Π.Θ., κρίνεται εκπαιδευτικά κατάλληλο. Ως εκ τούτου, μπορεί να αξιοποιηθεί ως υποστηρικτικό εκπαιδευτικό υλικό για εκπαιδευτικούς και μαθητές Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπ/σης (Γυμνασίου) κατά το σχολικό έτος 2017-2018.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα http://aristotelis.dipeserron.gr