8.10.12

Άμεση διευθέτηση ζητημάτων που εκκρεμούν σε σχέση με την Επιμόρφωση Τ.Π.Ε. Β΄ Επιπέδου

Την άμεση διευθέτηση ζητημάτων που εκκρεμούν σε σχέση με την Επιμόρφωση Τ.Π.Ε. Β΄ Επιπέδου ζητά με επιστολή προς τον υπουργό Παιδείας Κ. Αρβανιστόπουλος, ο νεοσύστατος Σύλλογος Επιμορφωτών για την αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση.Η επιστολή έχει ως εξής:
Ο Σύλλογος Επιμορφωτών για την αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (Σ.ΕΠ.-ΤΠΕ@Ε) - νομικό πρόσωπο μη κερδοσκοπικού ιδιωτικού δικαίου - συστάθηκε με την υπ. αριθμ. 14006/2012 ιδρυτική πράξη του Πρωτοδικείου Αθηνών.
Μέλη του συλλόγου είναι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Επιμορφωτών Β' επιπέδου του έργου «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών στη χρήση και αξιοποίηση των ΤΠΕ στην εκπαιδευτική και διδακτική διαδικασία».
Το επιμορφωτικό μας έργο εστιάζεται κυρίως στην: «επιμόρφωση των εκπαιδευτικών για την αξιοποίηση και εφαρμογή των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», ΕΣΠΑ (2007-2013), το οποίο υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της ΕΕ και του ΕΚΤ, έχει ως αντικείμενο την επιμόρφωση μεγάλου αριθμού εκπαιδευτικών των ελληνικών σχολείων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στη διδακτική αξιοποίηση των Τεχνολογιών της Πληροφορίας και των Επικοινωνιών στην τάξη.
Ολόκληρη η επιστολή εδώ